Up 2 Date

4 goede redenen om de eerste beelden van The Last Of Us 2 te checken

  1. Newschevron right
  2. 4 goede redenen om de eerste beelden van The Last Of Us 2 te checken

Fans kregen tranen in hun ogen van het emotionele eerste deel van The Last Of Us, maar het tweede deel van de game laat maar op zich wachten. Sony heeft die fans inmiddels blij gemaakt door de indrukwekkende eerste beelden van The Last of Us 2 te tonen op de E3. Maar waarom zou je die twaalf minuten durende beelden moeten kijken?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

1. ZEER SPANNENDE ACHTERVOLGING

Als je dacht dat je spannende achtervolgingen al had meegemaakt, dan moet je die in The Last of Us 2 ook zeker zien. Ellie rent weg, springt, duikt weg en killt ondertussen aardig wat bad guys. Soms op lugubere wijze, maar ze moet wel om te overleven.

2. ELLIE KOMT UIT DE KAST

In de gameplayvideo van het tweede deel blijkt dat Ellie op vrouwen valt! Ze zoent innig met een vrouw en lijkt zelfs een tikkeltje jaloers.

3. Emotie!

Als er één ding is waar de makers van The Last of Us 2 rekening mee houden, dan is het emotie. In het eerste deel zagen we hoe de kribbige Joel bijna met tegenzin Ellie moest beschermen. Langzaam maar zeker bouwden ze een prachtige band op. Zo mooi, dat fans na het eerste deel met tranen in hun ogen achterbleven. Diezelfde emotie zit ook in de ontmoeting van Ellie en haar partner. Het gaat zelfs zo ver dat ze eventjes weg droomt. Ook mooi is het moment tijdens de achtervolging waarin Ellie moet kiezen om iemand te vermoorden. Je merkt aan alles dat ze twijfelt.

4. You dunno

De gameplaybeelden laten veel zien, maar de grote vraag blijft onbeantwoord: wanneer komt The Last of Us 2 uit? We weten van niets. Je hebt de komende periode dus niets anders dan deze E3-beelden. Geniet er nog maar even van. Oh wacht, voor fans van de banjo is er ook nog een clipje van de soundtrack.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie