Games & gadgets

'GTA'-games vanaf komende maand te spelen via Netflix

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. 'GTA'-games vanaf komende maand te spelen via Netflix

Goed nieuws voor Grand Theft Auto-fans! Netflix heeft aangekondigd dat drie van de meest populaire games van de GTA-reeks vanaf komende maand te spelen zijn via het platform van de streamingdienst.

GTA-games op Netflix

In een persbericht maakt Netflix bekend dat Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition vanaf 14 december beschikbaar zal zijn. Binnen de catalogus treffen gamers drie epische spellen aan: GTA III, GTA: Vice City en GTA: San Andreas. De games zijn volledig speelklaar gemaakt om op mobiel gespeeld te worden. Volgens Netflix is de toevoeging van GTA een belangrijke mijlpaal voor de ontwikkeling van gaming on demand. "Grand Theft Auto is een van de meest iconische gameseries in de geschiedenis. We zijn verheugd om dit te kunnen delen met ons publiek, zonder eventuele advertenties, in-app-aankopen of extra kosten."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

GTA 6

Hoewel gamers vanaf komende maand de iconische GTA-spellen op hun mobiel kunnen spelen, zullen ze natuurlijk pas echt blij zijn als het volgende deel in de GTA-reeks uitkomt. Eerder deze maand zorgde Rockstar Games dan ook voor veel enthousiasme bij gamers wereldwijd. Zo kondigde de ontwikkelaar aan dat de eerste beelden van de volgende GTA-game in december worden onthuld.

"We zijn erg blij om met jullie te delen dat we begin december de eerste trailer van de volgende 'Grand Theft Auto' zullen uitbrengen. We kijken uit naar nog meer ervaringen die we met jullie kunnen delen." Het is echter nog niet duidelijk wanneer de trailer precies online zal komen. Wil je volledig op de hoogte zijn van alles wat er tot nu toe bekend is over de langverwachte game GTA 6? Check dan dit artikel!

Ster advertentie
Ster advertentie