Games & gadgets

Eerste gameplaybeelden verschenen van 'Call of Duty: Modern Warfare 3'

foto: Activision
  1. Newschevron right
  2. Eerste gameplaybeelden verschenen van 'Call of Duty: Modern Warfare 3'

Activision heeft tijdens Gamescom Opening Night Live 2023 de eerste gameplaytrailer van Call of Duty: Modern Warfare 3 getoond. In de trailer is de eerste missie, genaamd Operation 627, van de singleplayermodus te zien.

Operation 627

Operation 627 begint met Alpha Team in een onderzeeƫr in de Kostovian sea. Met nachtkijkers op infiltreert het team een vijandelijke basis en schakelen ze geruisloos vijanden uit. Terwijl ze zich een weg banen door de compound gaat er een explosie af, waarna het gevecht pas echt losbarst. Het doel van de missie is om het plan van de schurk Makarov om een Wereldoorlog te ontketenen te dwarsbomen.

In de trailer ligt de nadruk vooral op stealth-gameplay, maar volgens ontwikkelaar Sledgehammer is de missiestructuur in Modern Warfare 3 op de schop gegaan. Zo krijgen spelers de vrijheid om zelf te bepalen hoe ze missies doorlopen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer details

Vorige week maakte Activision al meer details bekend over Call of Duty: Modern Warfare 3. Zo keren alle zestien maps uit de originele Modern Warfare 2 terug in Modern Warfare 3. Daarnaast krijgt de game na de lancering twaalf gloednieuwe maps. Verder kunnen spelers uitkijken naar een vernieuwde Zombiemodus die wordt omschreven als een 'volledig nieuwe open wereld'. Verder kunnen spelers uitkijken naar de terugkeer van multiplayermodi zoals Hardpoint, Kill Confirmed en de nieuwe Cutthroat Mode.

Ster advertentie
Ster advertentie