Games & gadgets

'Open bèta 'Call of Duty: Modern Warfare 2' gaat 15 augustus van start'

foto: Call of Duty
  1. Newschevron right
  2. 'Open bèta 'Call of Duty: Modern Warfare 2' gaat 15 augustus van start'

Afgelopen week kondigde uitgever Activision aan dat Call of Duty: Modern Warfare 2 in aanloop naar de release een open bèta krijgt, maar een exacte datum ontbrak nog. Gisteren heeft Amazon echter 'per ongeluk' uitgelekt wat de mogelijk lanceringsdatum is van de bèta.

Vijf dagen eerder op PlayStation

In de productomschrijving van de game was namelijk kort te zien dat gamers vanaf 15 augustus aan de slag kunnen met de multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare 2. Daarnaast blijkt dat PlayStation-gebruikers vijf dagen eerder de handen mogen leggen op de bèta. Hoewel Amazon de datum inmiddels heeft verwijderd, doet een screenshot van de webpagina de ronde op social media.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Operation Dark Water

Vorige week bracht Activision een trailer uit van de singleplayer van Call of Duty: Modern Warfare 2. Een dag later kregen fans ook beelden te zien van een missie uit de game genaamd Operation Dark Water. Het level speelt zich af op een booreiland in de Golf van Mexico. Task Force 141, het team waar je als speler onderdeel van uitmaakt, heeft geheime informatie verkregen waaruit blijkt dat er aan boord van een schip raketten verborgen zijn en gaat op onderzoek uit. Het team van de personages Ghost en Soap gaat samen met een kolonel van een speciale Mexicaanse eenheid aan boord van het schip, waar ze te maken krijgen met zogenoemde AQ-vijanden die ook op zoek zijn naar de raketten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie