Naar homepage
Games & gadgets

Politica Alexandria Ocasio-Cortez haalt 430.000 kijkers met 'Among Us'-stream

foto: Instagram aocfoto: Instagram aoc
  1. Newschevron right
  2. Politica Alexandria Ocasio-Cortez haalt 430.000 kijkers met 'Among Us'-stream

De Amerikaanse politica Alexandria Ocasio-Cortez besloot om op een originele manier aandacht te krijgen voor de komende verkiezingen. Zij deed dit door het populaire spel Among Us te spelen en dit live te streamen. Op het toppunt trok ze hiermee maar liefst 435.000 kijkers. Dit grote aantal streams had zij mede te danken aan andere populaire streamers als Pokimane, DrLupo en HasanAbi

Ga stemmen!

Tijdens haar stream verwees ze haar kijkers door naar de website iwillvote.com en riep ze hun op om in november te gaan stemmen. Alexandria Ocasio-Cortez, in de game onder de naam aoc, kreeg tijdens haar stream ook de rol van imposter. Een voorbeeld van hoe dit eraan toeging is hieronder te zien.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Een van de succesvolste streams

Alexandria Ocasio-Cortez schreef eerder al geschiedenis door als jongste vrouw ooit verkozen te worden tot het Amerikaanse Congres en nu doet zij het weer, maar dan met een van de succesvolste streams aller tijden. De stream van Ninja met Drake staat nog altijd aan kop met 600.000 kijkers, en Shroud staat op een tweede plek met 500.000 kijkers. Alexandra's actie om mensen te laten stemmen is dan ook zeker een succes als je kijkt naar het aantal personen dat ze heeft bereikt.

Ster advertentie
Ster advertentie