Up 2 Date

Michael Jordan opent nieuwe gezondheidskliniek voor onverzekerde mensen

foto: AFPfoto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Michael Jordan opent nieuwe gezondheidskliniek voor onverzekerde mensen

Basketballegende Michael Jordan was een kampioen binnen het veld en blijft dat ook daarbuiten. Hij opende deze week namelijk een tweede gezondheidskliniek in het Amerikaanse Charlotte. De kliniek is bedoeld om mensen die onverzekerd zijn of wiens zorgverzekering niet genoeg dekt, toch te kunnen helpen.

'Trots op de positieve impact'

Vorig jaar betaalde Jordan zeven miljoen dollar om de eerste kliniek te bouwen in Charlotte. Ook die werd gebouwd om onverzekerde mensen te helpen. Nu, precies een jaar later, opent een trotste Jordan zijn tweede kliniek om nog meer kansarme mensen te kunnen voorzien van goede gezondheidszorg.

Quote

"Ik ben zo trots op de positieve impact die onze kliniek tot nu toe heeft gehad op de gemeenschap, vooral tijdens de coronacrisis. Onze tweede kliniek zal cruciale diensten verlenen om de gezondheid en het leven van meer inwoners te verbeteren, iets wat ontzettend belangrijk is voor mij en het team van Novant Health."

Michael Jordan

'Jullie zijn mijn Scottie Pippen'

Tijdens een videogesprek liet Jordan nog even weten ontzettend blij te zijn met het team van de gezondheidskliniek. "Wanneer je geweldige teamgenoten hebt, durf je elke uitdaging aan te gaan. Jullie zijn mijn Scottie Pippen: we zullen blijven winnen, winnen en nog eens winnen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie