Games & gadgets

Nintendo onthult 'Super Mario Bros. Wonder' voor Nintendo Switch

foto: Nintendo
  1. Newschevron right
  2. Nintendo onthult 'Super Mario Bros. Wonder' voor Nintendo Switch

Mario-fans opgelet! Nintendo heeft het gloednieuwe Super Mario Bros. Wonder aangekondigd voor Nintendo Switch. Dat deed het bedrijf vanmiddag tijdens een Nintendo Direct-presentatie.

Wonderbloem

Op basis van de eerste beelden van Super Mario Bros. Wonder valt op te maken dat er weer een hoop leuke items in de 2D-platformer zitten. Zo bevat de game een zogenoemde wonderbloem die spelers kunnen gebruiken om de spelwereld tot leven te laten komen. Zo kunnen buizen tot leven komen en kan de grond bewegen.

Mario-olifant

Daarnaast zijn er ook weer een aantal nieuwe power-ups te vinden in Super Mario Bros. Wonder. Zo kan Mario in een olifant veranderen waardoor hij al lopend Goomba's kan wegschoppen. Spelers hoeven de game echter niet alleen maar als Mario te doorlopen, maar kunnen ook als Toad, Luigi, Yoshi of Peach spelen. Om het geheel af te maken zit er ook een pratende bloem in de game die Mario zo nu en dan vriendelijk begroet.

20 oktober

Fans moeten nog wel een tijdje wachten voordat ze aan de slag kunnen met de vrolijk ogende platformer. De release van het spel staat gepland voor 20 oktober 2023. Tot die tijd belooft Nintendo nog meer details bekend te gaan maken over Super Mario Bros. Wonder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie