Games & gadgets

Gerucht: dit is de prijs van de Xbox Series X

  1. Newschevron right
  2. Gerucht: dit is de prijs van de Xbox Series X

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat er bijna gegamed kan worden met de nieuwe Xbox Series X en de Playstation 5. Inmiddels zijn de ontwerpen al bekend en is ook al duidelijk welke games je kan gaan aanschaffen, maar wanneer komen deze spelcomputers op de markt? En hoeveel zullen ze kosten?

Xbox Series X

Vanaf de onthulling werd al duidelijk dat de Xbox Series X ontzettend krachtig zou gaan worden. Op papier zal het zelfs vergeleken met de Playstation 5 de sterkste van de twee zijn. Het gerucht gaat dat de Xbox Series X 499 dollar zal gaan kosten. Dat is dezelfde prijs als die van de Xbox One X, die een paar jaar geleden op de markt kwam. Volgens Window Central komt deze spelcomputer naar verwachting 10 november al op de markt. Dit moet nog bevestigd worden door Microsoft, maar volgens bronnen zal er binnenkort een media-event plaatsvinden waar de releasedatum wordt bekendgemaakt.

Playstation 5

Hoe zit dat dan met de Playstation 5? Dat is nog onduidelijk. Microsoft heeft officieel de prijs nog niet bekendgemaakt, maar dat laat naar verwachting niet lang op zich wachten. Sony laat de prijs van de Playstation vaker pas weten nadat duidelijk is hoeveel de Xbox gaat kosten. Nog even spannend dus!

Ster advertentie
Ster advertentie