Lifestyle

Social Talk: Ronnie Flex dropt kledinglijn, Nesim geeft auto weg en meer

foto: Instagram: ronnieflex010/nesimnajih
  1. Newschevron right
  2. Social Talk: Ronnie Flex dropt kledinglijn, Nesim geeft auto weg en meer

Wat gebeurde er vandaag op de socials? Check hier de laatste juice!

ronnie op je t-shirt

Ronnie Flex is naast rapper ook fashiondesigner! Vandaag deelt hij via Instagram dat zijn eigen kledinglijn vanaf nu te koop is. Daarmee gaat een droom in vervulling. De rapper, die altijd al fashion-minded was, vond het belangrijk dat de collectie cool, maar ook betaalbaar zou zijn voor jongeren. Volgens Roland Kahn, oprichter van Coolcat, voelt Ronnie perfect aan wat de jongeren van vandaag aanspreekt. De designers die met hem hebben samengewerkt waren erg onder de indruk van zijn gevoel voor tijdsgeest, stijl en oog voor details.

NESIM GEEFT AUTO WEG

Nesim van Supergaande is lekker bezig! Deze week kocht hij al een nieuwe woning, een nieuwe auto, ging hij flink shoppen in de PC én investeerde hij in een kapsalon. Nu besloot hij zijn geld aan een ander te besteden. En hij is niet gierig. Voor zijn beste vriend en producer Fraasie kocht hij namelijk een dikke Mercedes! Dat is nog eens een verjaardagscadeau...

Baby Monica Geuze weer uit ziekenhuis

Zara-Lizzy, het dochtertje van Monica Geuze en voetballer Lars Veldwijk was deze week opgenomen in het ziekenhuis. Het drie maanden oude kindje dronk te weinig waardoor ze risico had op uitdroging. In de vlog die Monica begin deze week plaatste, vertelt ze emotioneel hoe zwaar ze het vindt om haar dochtertje aan de sondevoeding te zien. "Ik ben gewoon helemaal kapot. Echt verschrikkelijk is dit... Maar ik wil me ook niet aanstellen, want we zijn er gewoon op tijd bij en hoe het er nu uitziet, komt het ook sowieso goed". Via Instagram Stories deelt Monica vandaag dat Zara-Lizzy weer naar huis mag.

Kendall Jenner is boos

Na meerdere malen lastig gevallen te zijn door een stalker, uit Kendall Jenner op Twitter haar woede richting entertainment nieuwswebsite TMZ. Ze neemt de site kwalijk haar exacte adres te hebben prijsgegeven en daarmee haar leven in gevaar te hebben gebracht.
"Je huis is je veilige haven, maar voor mij - dankzij berichten van jullie - is het dat allesbehalve. Jullie zouden je moeten schamen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie