Naar homepage
Locked Down

Speel mee met FunX Locked Down

bron: FunX
  1. Newschevron right
  2. Speel mee met FunX Locked Down

Op dit moment is de identiteit van de bekende artiest in lockdown geraden: ADF Samski. Dit brengt hem naar de tweede kamer van zijn intense lockdown... Jij als luisteraar kan hem verder helpen in het spel door hints te raden, codes te kraken en raadsels op te lossen. Benieuwd naar de allereerste hints? Check ze hier!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Locked Down

Locked Down is een non-stopgame waarin jij als luisteraar kunt helpen de opgesloten bekendheid te helpen ontsnappen. Het is de bedoeling dat ADF Samski zich weet te bevrijden uit vier verschillende lockdownrooms. In de eerste kamer was het nog onduidelijk wie er in intense lockdown zat, maar dankzij jouw hulp is zijn identiteit ontmaskerd en mocht hij door naar de tweede kamer. Vanaf dat moment stond ook zijn lockdownbuddy ADF Lucky klaar om te helpen. Samen met jou moeten ze verschillende schermen zien te unlocken waarmee audiosporen vrijkomen. Deze sporen vormen samen een beat.

Als Samski en Lucky deze beat hebben kunnen samenstellen, mogen ze door naar de derde kamer, een studio… Nu heeft de ontvoerde artiest jouw hulp nodig om een track te maken. Welke lines moet deze track zeker bevatten? Of welk onderwerp moet in dit nummer zeker centraal staan? Als ook dit lukt, hoeven de boys nog maar één room vrij te spelen voordat zij hun vrijheid tegemoet gaan. En dan staat ook jou als luisteraar een verrassing te wachten… Gaat het ADF Samski en ADF Lucky lukken om te ontsnappen?

Luister naar FunX, houd de social media van FunX in de gaten en volg de livestreams om alle opdrachten en aanwijzingen te krijgen. Weet jij wat er met de nieuwste hints wordt bedoeld? Stuur je antwoorden in via de gratis FunX-app met #lockeddown als hashtag.

Update: FunX Locked Down is inmiddels afgelopen. Bekijk alles hier terug.

Ster advertentie
Ster advertentie