Locked Down

Locked Down: ADF Samski en ADF Lucky in room 2 - Unlock the Beat

foto: FunXfoto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Locked Down: ADF Samski en ADF Lucky in room 2 - Unlock the Beat

De identiteit van de artiest in lockdown is geraden: ADF Samski. Dat betekent dat ook room 2 is geopend. Hier werd Samski ook verenigd met zijn lockdownbuddy: ADF Lucky. In room 3 staan acht schermen die gekoppeld zijn aan acht opdrachten. Bij het unlocken van ieder scherm, komt er een audiospoor vrij. Als de acht opdrachten zijn opgelost, hebben de twee opgesloten personen dus acht audiosporen tot hun beschikking. Deze sporen vormen samen een beat, die ze zeker nodig gaan hebben in room 3...

Raad mee!

Om room 3 te unlocken hebben ADF Samski en ADF Lucky ook jouw hulp nodig! Ze zullen elke dag live in verbinding staan met de FunX-studio, zodat jij hen kunt helpen de codes te kraken en raadsels op te lossen. Elke dag krijgen de twee de kans om twee schermen te unlocken. Via de livestream op ons YouTube-kanaal en via funx.nl/lockeddown kun je alles live volgen en zo Samski en Lucky helpen om de opdrachten te voltooien.

#Lockeddown

Weet jij de antwoorden die ADF Samski en ADF Lucky kunnen helpen bij de opdrachten? Stuur deze dan in via de gratis FunX-app met #lockeddown als hashtag.

Benieuwd naar de onthulling?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie