Naar homepage
Locked Down

Locked Down is over: ADF Samski en ADF Lucky zijn vrij

bron: FunX
  1. Newschevron right
  2. Locked Down is over: ADF Samski en ADF Lucky zijn vrij

Terwijl minister Rutte gisteren nog een strenge lockdown aankondigde, is voor ADF Samski en ADF Lucky de meest intense lockdown ooit - FunX Locked Down - wél voorbij… Ze zijn vandaag ontsnapt uit de final escape room. Dit hebben ze gedaan met behulp van een rescue team, dat is samengesteld door de twee artiesten zelf.

Locked Down

Tijdens FunX Locked Down werd een bekende artiest opgesloten voor de meest intense lockdown ooit… Nadat FunX-luisteraars de identiteit van de opgesloten persoon hadden geraden, werd ADF Samski in room 2 verenigd met zijn lockdownbuddy ADF Lucky. Samen hebben ze een beat gemaakt door acht opdrachten op te lossen en mochten ze door naar room 3. Daar moesten ze een track maken met lines die ze ontvingen van de oplettende luisteraars. In room 4 werd het rescue team samengesteld die ze hebben geholpen bij de grote escape.

Na meer dan een week opgesloten te zitten, waren ADF Lucky en ADF Samski natuurlijk heel blij om weer vrij te zijn. Daarom konden ze natuurlijk niet anders dan dit nog even te vieren met een liveshow. Helaas moeten de twee nu - net als de rest van Nederland - nog wel een volgende lockdown in....

Ster advertentie
Ster advertentie