Music

Lil Wayne brengt boek uit over zijn ervaringen in de gevangenis

  1. Newschevron right
  2. Lil Wayne brengt boek uit over zijn ervaringen in de gevangenis

In 2010 bracht Lil Wayne acht maanden door in de gevangenis op Rikers Island. Hij werd veroordeeld voor illegaal wapenbezit.Hij hield een dagboek bij over zijn ervaringen achter de tralies. Binnenkort zullen zijn memoires worden gepubliceerd in 'Gone 'Til November'.

Brieven

Na een maand in de gevangenis, richtten zijn vrienden de website Weezy Thanx You op waar zijn brieven werden gepubliceerd. In één brief beschreef hij zijn dagelijkse routines, die de gelijknamige titel 'Gone Til November' kreeg.

Homohuwelijk

Tunechi beschrijft in zijn boek onder andere hoe twee andere gevangen trouwden. Er werd WC-papier opgehangen als decoratie en er werd Gatorade gedronken om te proosten op het kersverse stel.

naaistreek

In de gevangenis kreeg hij onder andere bezoek van Kanye West en Diddy, maar ook van Drake. Drizzy kwam langs met iets minder plezierig nieuws. Hij bekende namelijk seks te hebben gehad met Weezy's vriendin.

''Erachter komen dat mijn vriendin seks had met Drake, was het ergste wat ik op dat moment kon voelen. Drizzy kwam me opzoeken en vertelde me doodleuk dat het waar was.''

Op 11 oktober komt het boek van Lil Wayne uit.

Ster advertentie
Ster advertentie