Music

Drake stelt albumrelease uit vanwege operatie

foto: AFPfoto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Drake stelt albumrelease uit vanwege operatie

Fans moeten nog even wachten op Certified Lover Boy, het zesde album van Drake. De rapper laat op Instagram weten zich te willen richten op zijn herstel na een operatie.

Focus op herstel

"Ik was van plan om mijn album deze maand te releasen, maar ik moet nu al mijn energie steken in mijn herstel na mijn operatie en revalidatie", laat Drake weten in zijn Stories. "Ik ben blij dat ik weer op de been ben, me goed voel en mezelf kan focussen op het album, maar 'Certified Lover Boy' komt niet uit in januari. Ik kijk ernaar uit om het album met jullie te delen in 2021."

foto: Instagram: @champagnepapi

Knieblessure

Het is niet bekend waarvoor de rapper een ingreep moest ondergaan. In oktober dropte hij nog een foto waarop zijn knie in een brace te zien was. Volgens fans is de kans dan ook groot dat hij aan zijn knie is geopereerd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beknopter album

Certified Lover Boy wordt Drake's zesde studioalbum en zijn eerste sinds Scorpion. Dat album, waarop 25 tracks te horen zijn, dropte hij in 2018. De rapper gaf vorig jaar tijdens een interview aan dat Certified Lover Boy waarschijnlijk iets beknopter zal zijn. "Het kunnen 10, 11 of 16 tracks worden. Ik maak veel verschillende soorten muziek, dus het is moeilijk om er een album van zeven nummers van te maken", liet hij destijds weten.

Ster advertentie
Ster advertentie