Music

Luc Weegels verwerkt verlies van geliefde met 'Verloren'

  1. Newschevron right
  2. Luc Weegels verwerkt verlies van geliefde met 'Verloren'
In de FunX show Fouradio beleefde Luc Weegels afgelopen weekend zijn primeur. De rapper schreef het nummer “Verloren” om het verlies van zijn geliefde te verwerken. Hij krijgt hierbij hulp van zangeres Sandra Reemer.

Luc Weegels ken je wellicht van zijn deelname aan de Gouden Kooi of als rapper Double L. Hij en Sharifah Karsodjojo hadden een intieme band. Sterker nog, ze stonden op het punt om een relatie aan te gaan. Dat is er nooit van gekomen, want Sharifa werd vorig jaar vermoord door haar ex-vriend.

Deze gebeurtenis heeft Luc zwaar getroffen, waardoor hij in een depressie is geraakt. Om uit deze dip te komen, schreef Luc het nummer “Verloren”. Het is een eerbetoon aan zijn geliefde Sharifah en tegelijkertijd een persoonlijke verwerking van Luc.

Toch ontbrak er nog iets aan de track. Luc Weegels miste een zangpartij. Dankzij zangeres (en presentatrice) Sandra Reemer is daardoor het refrein ontstaan. Ze was direct onder de indruk van het achterliggende verhaal en vond het een eer om het refrein voor Luc te zingen.

Ook wordt de track “Verloren” gekoppeld aan een campagne van de Landelijke Stichting Tegen Zinloos Geweld. Namens deze campagne gaat Luc langs scholen om met jongeren te praten over zinloos geweld.

Luc Weegels & Sandra Reemer - Verloren



Check voor meer info op www.sharifah.nl
Ster advertentie
Ster advertentie