Music

Rihanna bevestigt nieuw album in de maak: "Werk samen met ASAP Rocky"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Rihanna bevestigt nieuw album in de maak: "Werk samen met ASAP Rocky"

Het heeft even geduurd, maar na al die jaren lijkt er eindelijk vooruitgang te zijn in Rihanna's opkomende album. In een interview met Entertainment Tonight heeft de zangeres namelijk bevestigd dat er wat hits in de maak zijn en dat ze samenwerkt met haar babydaddy ASAP Rocky.

Rihanna en Asap Rocky

Rihanna was deze week aanwezig bij de nieuwe Fenty x Puma-lancering en deelde openlijk met Entertainment News dat ze druk bezig is met het maken van muziek. "Ik heb al muziek liggen waarvan ik denk dat het hits zullen zijn", vertelde de zangeres. Rihanna heeft ook bevestigd dat ze voor haar aankomende album samenwerkt met haar babydaddy ASAP Rocky. Ze zullen allebei een album uitbrengen waarop hun nieuwe muziek te horen zal zijn. "We zijn nu vooral aan het kijken wie welke nummers zal uitbrengen op onze nieuwe albums. Het is zó goed." Ook vroeg de interviewer of we in de toekomst muziek van Rihanna's kinderen kunnen verwachten, waarop de zangeres zei dat dit hun eigen keuze moet zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

ASAP Rocky over Rihanna's album

ASAP Rocky liet eerder dit jaar ook al weten dat Rihanna druk bezig is met het maken van nieuwe muziek.Toen hij werd gevraagd voor een selfie met een fan, werd hem gevraagd wanneer we het nieuwe album van Rihanna kunnen verwachten. Terwijl hij wegliep, antwoordde hij “dat ze eraan werkt”. En dat werd uiteraard met veel enthousiasme ontvangen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie