Music

SirOJ is comfortabel in nieuwe clip met Wudstik & Jiggy Djé

  1. Newschevron right
  2. SirOJ is comfortabel in nieuwe clip met Wudstik & Jiggy Djé
'Comfortabel' is de nieuwe videoclip van de 23-jarige producer, songwriter, vocalist en dj SirOJ. Het is de tweede single van zijn debuutalbum 'Goed Ontmoet', dat vorig jaar uitkwam. OJ's 'Comfortabel' bevat bijdragen van Amersfoorters Jiggy Djé en Wudstik. De videoclip is geregisseerd door Daniel Porcedda, die ook de eerste videoclip van het album maakte, namelijk We Zijn Daar.

Comfortabel

De track 'Comfortabel' lag al een tijdje bij SirOJ en Wudstik op de plank. "Joris had een productie gemaakt, en hij vroeg mij om er wat vocalen aan toe te voegen. Dat heb ik toen op mijn zolderstudiootje gedaan en vervolgens hebben we de track ruim een jaar laten liggen." vertelt Wudstik. SirOJ: "Toen ik met mijn album begon herinnerde ik me die track weer. Toen we die in de Noah’s Ark-studio lieten horen was iedereen enthousiast en riep Jiggy meteen dat ‘ie er ook op wilde. Toen zijn we verder aan deze track gaan werken, tot hij deze relaxte vibe had. 'Comfortabel' past nu denk ik perfect bij deze lange, warme zomer."

Projecten

Zowel Wudstik als SirOJ hebben voor de nabije toekomst een aantal interessante projecten uitstaan. Wudstik komt in september met zijn album 'Vind': "Hier zullen een aantal heel leuke samenwerkingen op staan. Denk bijvoorbeeld aan Kempi, Winne, Jiggy en Kraantje Pappie. Ook 'Comfortabel' zal op dit album staan, het past namelijk heel goed bij de algemene sfeer van 'Vind.'" Ook SirOj is de komende tijd nog druk bezig: "Ik ben druk bezig met het nieuwe album van Dio. Daarnaast heb ik de filmmuziek voor 'Rabat' geproduceerd. Ten slotte werk ik ook mee aan het album van Wudstik."

Ster advertentie
Ster advertentie