Music

PRIMEUR: Nieuwe single van Dean Saunders met Yes-R

  1. Newschevron right
  2. PRIMEUR: Nieuwe single van Dean Saunders met Yes-R
AUDIO: Yes-R liet vanochtend in Start een stukje horen van de nieuwe single Wonderful World waarop hij te horen is met Dean Saunders. De track komt donderdag officieel uit met een videoclip, maar bij FunX hoor je 'm het eerst!

{audio}http://download.omroep.nl/funx/interviews/yes-r-dean-saunders-wonderful-world.mp3{/audio}

Wonderful World

Wonderful World is een cover van Sam Cook's legendarische track 'Wonderful World'. Dean Saunders vertelde eind augustus al het één en ander over de single in Start, maar de naam van Yes-R wilde hij nog niet bekendmaken. Toch gaf hij wel een hint: "Iedereen kent hem, ik ken hem al jaren, maar ik had nooit verwacht dat hij 'ja' zou zeggen." Dean liep al drie jaar rond met het idee en is apetrots dat het uiteindelijk gelukt is.

Engelstalig

Yes-R is de afgelopen tijd druk bezig geweest met een Engelstalig album, waarvan hij de muziek vergelijkt met de sound van David Guetta en de Black Eyed Peas. De eerste single zou in eerste instantie 'Lesbo Girl' heten, maar dat bleek niet gepast voor de Engelse muziekmarkt. Vandaar dat de rapper en producer Mr. Fonc besloten hebben de naam om te dopen tot 'Electro Girl'. De track staat gepland voor november van dit jaar.

Gek Op Jou

Naast muzikale stappen is Yes-R de afgelopen maanden ook druk bezig geweest met de opnames van het VPRO-programma Gek Op Jou dat vandaag voor het eerst uitgezonden wordt. Hierin gaat de rapper langs bij verliefde kinderen tussen elf en dertien jaar, die hem per mail om hulp hebben gevraagd. Hij praat met de jongeren over liefde en hoe het komt dat je hem/haar niet zelf durft te zeggen dat je verliefd bent. Samen schrijven ze een rap voor en over deze grote liefde.

Ster advertentie
Ster advertentie