Naar homepage
Music

Afro Bros over samenwerkingen met 6ix9ine, Ty Dolla Sign en Pitbull

foto: instagram/afrobros_djs
  1. Newschevron right
  2. Afro Bros over samenwerkingen met 6ix9ine, Ty Dolla Sign en Pitbull

Het gaat bizar goed met de Afro Bros! Na succesvolle samenwerkingen met Nicky Jam, J Balvin en Charly Black verschenen ze vrijdag op een nieuwe track met Pitbull. Door een foto op Instagram gaan er inmiddels ook geruchten over een tune met rapper 6ix9ine! Morad en Shay vragen het duo hoe het precies met 6ix9ine zit en hoe ze aan een track met Pitbull zijn gekomen.

Te druk voor videoclip

Pitbull heeft afgelopen vrijdag een nieuwe versie van Dame Tu Cosita uitgebracht, die geproduceerd is door onze eigen Afro Bros. Ze vertelden bij FunX dat ze in eerste instantie ook hun opwachting zouden maken in de videoclip, maar door een drukke zomertour hebben ze die kans echter laten lopen. Ze zouden daar te veel optredens voor moeten afzeggen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dame Tu Cosita

De videoclip is inmiddels al uit, maar de Afro Bros hebben Mr. 305 nog altijd niet gezien. Ze werden benaderd door de originele producer van Dame Tu Cosita: El Chombo. Die wist precies wie ze waren: "El Chombo was geïnteresseerd in ons werk en vroeg of wij die productie wilden verzorgen met hem, Pitbull, Cutty Ranks en Karol G", zeiden ze bij FunX. Maar no worries, die ontmoeting met Pitbull gaat er waarschijnlijk nog wel komen.

6ix9ine

De Afro Bros scoren inmiddels hit na hit, dus je kan je wel voorstellen dat hun mailbox inmiddels vol zit met aanvragen. Zo gaat het gerucht dat ze een track met 6ix9ine gaan maken en natuurlijk wilde Morad en Shay daar alles van weten. Er lijkt inderdaad iets te spelen volgens de Afro Bros: "We hebben het besproken en het management is daar nu mee bezig. Er is wel interesse denk ik, dus we hopen dat dat lukt."

Ty Dolla Sign

Een mogelijke track met 6ix9ine wordt in ieder geval niet hun eerstvolgende tune die uitkomt. Dat wordt de track Instagram met David Guetta die voor het eerst te horen was op Tomorrowland. En daarna verschijnt er een tune met de Franse dj en nog een grote naam: Ty Dolla Sign!

Ster advertentie
Ster advertentie