Music

Reggaeton-ster J Balvin komt naar Ziggo Dome in Amsterdam

foto: J Balvin
  1. Newschevron right
  2. Reggaeton-ster J Balvin komt naar Ziggo Dome in Amsterdam

Goed nieuws voor reggaeton-liefhebbers! J Balvin komt komend jaar naar Amsterdam. De superster kondigt zojuist zijn tour Que Bueno Volver A Verte aan, waarmee hij in twintig verschillende landen zal optreden. Op woensdag 8 mei is Nederland aan de beurt, dan zal J Balvin zijn hits performen in de Ziggo Dome.

J Balvin komt naar Amsterdam

In het persbericht laat J Balvin weten dat hij niet kan wachten om zijn Europese fans te ontmoeten. Volgens de Colombiaanse artiest heeft hij een spectaculaire show voor ze in petto. "Ik kijk ernaar uit om de compleet nieuwe show met jullie te delen. We hebben iets heel speciaals gemaakt en ik kan niet wachten om het volgende muzikale hoofdstuk te betreden met jullie."

foto: J Balvin

Show in Ziggo Dome

Dat J Balvin een wereldster is, is een understatement. De Colombiaan staat in de top tien meest gestreamde artiesten van het moment met een fanbase over de hele wereld. Naast zijn optreden in Amsterdam gaat J Balvin ook optreden in landen als Portugal, Noorwegen, Duitsland en Spanje. De kaartverkoop voor zijn concert in de Ziggo Dome begint komende vrijdag om 10.00 uur.

foto: Mojo

Ster advertentie
Ster advertentie