Naar homepage
Music

Bilal Wahib en Bizzey de DiXte met fuckboy anthem ‘Video Vixen’

foto: YouTube: TopNotch
  1. Newschevron right
  2. Bilal Wahib en Bizzey de DiXte met fuckboy anthem ‘Video Vixen’

Bilal Wahib maakte zijn fans vorige week al nieuwsgierig met het laten horen van een stukje van zijn 'fuckboy anthem fo da ladies'. Vannacht kwam deze track genaamd Video Vixen uit en vanochtend dropte hij de clip. Je zult het gouden keeltje van de Mocro Maffia-ster vaak horen deze week, want zijn track in samenwerking met Bizzey is de DiXte.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

MUZIKAAL

Video Vixen is de tweede track van Bilal. Vorig jaar liet hij al horen wat hij op muzikaal gebied in zich heeft op de track Vliegen, de titelsong van de film De Libi waar hij een van de hoofdrollen in had. Voor zijn nieuwe single heeft hij nu dus de hulp ingeschakeld van hitmaker Bizzey, blijkbaar vinden veel mensen de twee samen op een track een goede combi, want Video Vixen heeft nu al meer dan honderdduizend streams.

bIZZEY GAAT INTERNATIONAAL

Video Vixen is niet de enige tune die Bizzey vandaag uitbrengt. De track Banknoty, samen met artiesten van Poolse afkomst Mr. Polska en Malik Montana, is ook vandaag uitgekomen. De tune bevat meerdere talen. Zo zijn er Poolse, Franse, Engelse en Spaanse lines te horen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie