Music

Dimello helpt Anouk als coach in The Voice

  1. Newschevron right
  2. Dimello helpt Anouk als coach in The Voice

Dimello vertelde bij Fernando in Start dat hij vanavond in The Voice te zien is. De Lose Control-zanger helpt Anouk bij de coaching. Dimello heeft tips gegeven en samen gezongen met een kandidaat: "We hebben een duet gedaan van het nummer dat ze vanavond gaat doen, maar ik weet niet of ik mag wel zeggen om welk nummer het gaat."

Zenuwachtig

Dat Dimello nu een coach van The Voice helpt is best komisch. In een ver verleden heeft de zanger namelijk ook auditie gedaan voor The Voice en dat liep niet helemaal volgens plan: "Ik was zo zenuwachtig dat mijn benen trilden tijdens de auditie. Ik kon het niet stoppen en dat was crazy man. Dat ik daar nu mag zijn als coach, laat zien dat ik goed bezig ben geweest."

Waarom Dimello?

Dimello wist ook te vertellen hoe Anouk bij hem terecht is gekomen. "Ze legde uit dat ze het belangrijk vond dat jonge artiesten werden betrokken bij een platform als The Voice, omdat het nog te weinig werd gedaan met artiesten zoals Ronnie Flex, Lil Kleine, SFB en ik."

60 miljoen kijkers

The Voice is niet het eerste tv-optreden van Dimello. Hij is onlangs ook te zien geweest in de zeer populaire Amerikaanse serie Love & Hiphop. "Ik ben benaderd via Instagram door Rasheeda. Die vroeg of we geinteresseerd waren en voor ik het wist stond ik daar middenin een ruzie tussen Rasheeda en haar artiesten. Dat was gek man. Ik wist echt niet wat ik moest doen." Dimello is benaderd om mee te doen aan het nieuwe seizoen van Love & Hiphop, maar twijfelt nog: "Met 60 miljoen kijkers is het een goed platform, maar mijn droom is niet om een realitystar te worden. Dan wordt je op een bepaalde manier neergezet en ik weet niet of dat iets voor mij is."

FunX interview

Ster advertentie
Ster advertentie