Music

Dopebwoy creëert zijn eigen 'Hoogseizoen' met nieuw album

foto: Youtube Forever Lit Recordsfoto: Youtube Forever Lit Records
  1. Newschevron right
  2. Dopebwoy creëert zijn eigen 'Hoogseizoen' met nieuw album

Dopebwoy kondigde zijn album vorige week al aan met een filmachtige trailer en gisteren was hij te gast bij Start om daar verder over te praten. Vandaag is het dan eindelijk zover: Dopeys nieuwe album Hoogseizoen is uit!

Hoogseizoen

In Start legde Dopebwoy uit dat hij met dit album het verloop van de afgelopen zomer goed probeert te maken: "Normaal ga ik in het hoogseizoen het hardst qua shows, festival en tours. Dat ging niet door corona, dus besloot ik er mijn eigen hoogseizoen van te maken vol met bangers."

Met de zestien nummers op het album kun je even ontsnappen aan de huidige situatie. Dopebwoy neemt je met zijn album mee naar zijn hoogseizoen. Nummers als Dubai Mall, Jamaica, Marbella zorgen ervoor dat je even in een totaal andere vibe komt. Dat hij meer dan koning in de club is, laat hij zien met nummers als Niet Perfect, Uitweg, Visioen en Window. Dopey bewijst met deze tunes dat hij het maken van trap en serieuzere tunes niet verleerd is.

Quote

Corona of niet, heel die flex moet door

Dopebwoy ft. 3robi, SRNO - Marbella

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Overseas

In de featurings op het album zie je terug dat Dopebwoys succes verder gaat dan de Nederlandse grens. Zo heeft Londen een grote rol op zijn album met featurings van Yxng Bane op Jamaica, WSTRN op Wine Pon Mi en D-Block Europe op Blem. We zijn de artiest niet helemaal kwijt aan het buitenland, op het album staan ook samenwerkingen met artiesten van eigen bodem als Lil Kleine, Boef en Jonna Fraser.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie