Music

VIDEO: D.R.A.M. en Snoop Dogg over Lil Kleine: ''Hij maakt muziek over MDMA, het is zo random.''

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: D.R.A.M. en Snoop Dogg over Lil Kleine: ''Hij maakt muziek over MDMA, het is zo random.''

In GGN News interviewt Snoop Dogg iedere week grote namen in de hiphopscene. In de nieuwste aflevering interviewt hij D.R.A.M., die vooral bekend is van zijn nummer 'Broccoli' met Lil Yachty. Het gesprek gaat al snel over Europa, waar allebei de artiesten onmiddellijk werden omarmd. Beide rappers speelden hun eerste uitverkochte show in Londen, hoewel dat voor Snoop Dogg al in 1992 was.

mdma

De rappers zijn beiden zichtbaar liefhebber van verdovende middelen, dus ook hun ervaringen in Amsterdam konden niet onbesproken blijven. De laatste keer dat D.R.A.M. in Amsterdam was, nam hij samen met Lil Kleine een track op. Hij vertelt verbaasd over de populaire rapper die tracks maakt over molly.

''Het meisje dat ons rondleidde, bracht ons naar een studio. Daar was een kleine jongen, die niet eens wist ik wie was. Het is de grootste rapper in Amsterdam en hij maakt gewoon muziek over MDMA. Het is zo random.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

(Over Lil Kleine: vanaf 7:30)

Paddo's

Snoop Dogg kon zich wel een voorstelling maken van de jongen met wie hij te maken had: ''Hij pakte één keer MDMA en kan niet meer stoppen.'' Al smokende praten de twee verder over hun ervaringen in Amsterdam, waar vooral het gebruik van paddo's een centrale rol blijkt te hebben gespeeld. Snoop Dogg vertelt hoe hij totaal onder invloed op het podium stond in Amsterdam.

''Ik kon niet geloven dat ik op hetzelfde podium stond als Run-D.M.C. Ik was de hele tijd aan het huilen.''

Ster advertentie
Ster advertentie