Naar homepage
Music

Trippie Redd dropt nieuwe album 'Pegasus' met veel nieuwe vibes

foto: Twitter: Trippie Redd
  1. Newschevron right
  2. Trippie Redd dropt nieuwe album 'Pegasus' met veel nieuwe vibes

Trippie Redd heeft vandaag zijn langverwacht album Pegasus uitgebracht. Het album bevat maar liefst 26 dikke tracks en zit bomvol nieuwe vibes. Er zijn onder andere tracks te horen met Lil Mosey, Young Thug, Future en Chris Brown. Zelfs Sean Kingston laat op het album weer iets van zichzelf horen na jaren van stilte.

Diversiteit

Pegasus is het achtste album dat de Amerikaanse rapper uitbrengt. In een Instagram Live-sessie vertelde Trippie dat dit project dezelfde structuur heeft als zijn vorige album: "Het eerste deel gaat over liefde, daarna komt er een emotioneel en diep stuk en vervolgens eindigt het met een hard deel. Ik deel mijn albums zo in omdat ik vind dat ik niet één stijl heb." Zo zijn er zwoele nummers te horen als Love Scars 4, maar ook keiharde tracks als Sleepy Hollow. Die diversiteit is ook terug te zien aan de featurings. Waar het album begint met samenwerkingen met bijvoorbeeld Chris Brown en PARTYNEXTDOOR, zien we gaandeweg het album ook wat rauwere rappers als Lil Wayne en Busta Rhymes bars spitten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Pegasus

Volgens Trippie is de rode draad van zijn album 'een ride-or-die gevoel'. "Pegasus staat namelijk symbool voor iemand die een ride-or-die is", vertelde Trippie in een interview met HipHopNMore. "Als je naar het album luistert, moet het aanvoelen alsof je een ride-or-die vibe hebt met iemand waar je erg close mee bent."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie