Music

Ontevredenheid over Drake's 'Slime You Out' cover: "Hij had geen toestemming!"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Ontevredenheid over Drake's 'Slime You Out' cover: "Hij had geen toestemming!"

De originele cover van Drake's samenwerking met SZA, Slime You Out, viel niet bij iedereen in de smaak. Hij had geen toestemming om die specifieke foto te gebruiken.

"SOMS MOET JE BOVEN DINGEN STAAN"

Halle Berry, die bekend is van haar rollen in o.a. Catwoman en X-Men, is in opspraak gekomen door een recente beslissing van Drake en SZA. Voor hun laatste hit Slime You Out werd een foto van Berry gebruikt, gemaakt tijdens een bijzonder moment op de Nickelodeon Kids Choice Awards in 2012. Hier werd ze "geslimed", wat een traditie is bij de Kids Choice Awards. Via Instagram deelde Berry een cryptische reactie: "Soms moet je boven dingen staan, ongeacht je geslacht!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

NIEUWSGIERIGE FANS

Fans legden al snel de link met de cover van het nummer. Een nieuwsgierige fan vroeg direct hoe ze zich voelde over de cover. Berry reageerde kort maar krachtig: "Geen groen licht gegeven. Ik had gehoopt dat hij anders zou handelen." In een andere comment ging ze door "Mijn bericht van vandaag was daaraan gelinkt. Het is pijnlijk als mensen die je admireert, je teleurstellen. Maar je moet verder."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

FOR ALL MY DAWGS

Het opvallende is dat, ondanks de initiƫle keuze voor Berry's foto, Drake en SZA later een andere foto selecteerden voor de streamingdiensten. Ze kozen namelijk voor de cover die de For All My Dawgs cover leek te worden. Deze cover is getekend door het zoontje van Drake. Of Halle Berry de reden is dat de tune later op streamingdiensten verscheen, is niet duidelijk.

Ster advertentie
Ster advertentie