Music

Beyoncé bevestigt trilogie: nóg twee albums op komst

foto: YouTube: Beyoncé
  1. Newschevron right
  2. Beyoncé bevestigt trilogie: nóg twee albums op komst

Nog voordat het nieuwe album van Beyoncé officieel is uitgekomen, lijkt het er sterk op dat er nog een tweede en derde album aankomen om een trilogie te voltooien. In de bedankjes van Renaissance heeft Beyoncé het namelijk over drie albums in totaal.

'Drie actes'

Gisteren bleek dat Renaissance gelekt was, mede doordat het album in Frankrijk twee dagen voor de releasedatum al te koop was. In de uitgelekte bedankjes aan het eind van het album praat Beyoncé onder andere over haar plannen voor de toekomst. "Dit project met drie actes is in drie jaar tijd opgenomen tijdens de pandemie. Een tijd om stil te zijn, maar ook een tijd waarin ik het meest creatief was", aldus de zangeres.

De geruchten over een meerdelig album ontstonden al eerder, aangezien Beyoncé het telkens over 'Act 1' had. Uit de woorden van Beyoncé blijkt nu dat er inderdaad nog een tweede en derde acte moeten volgen.

Gelekt

Fans van Beyoncé, ook wel de Beyhive genoemd, zijn allerminst blij met het lekken van haar nieuwe album. Zij roepen andere fans op het album nog niet te streamen, maar te wachten tot 29 juli. Ook wordt er aangeraden om posts over het album te vermijden en het lek te rapporteren op websites waarop het is geüpload. Daarnaast wordt er gewaarschuwd voor potentiële rechtszaken die kunnen volgen tegen mensen die het gelekte album delen met anderen.

Ster advertentie
Ster advertentie