Music

Eminem bundelt opnieuw zijn beste werk op aangekondigde 'Curtain Call 2'

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Eminem bundelt opnieuw zijn beste werk op aangekondigde 'Curtain Call 2'

Eminem bracht in 2005 het compilatiealbum Curtain Call: The Hits uit, dat eerder dit jaar als een van de weinige hiphopalbums de diamanten status bereikte. Zo'n zeventien jaar later heeft de rapper een vervolg op dat succesvolle project aangekondigd: op 5 augustus verschijnt Curtain Call 2.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Compilatie met één nieuwe track

Het eerste Curtain Call-album bevatte hits als My Name Is en Lose Yourself. De nieuwe variant wordt opnieuw een verzameling van Eminems beste werk en zal tracks bevatten van verschillende projecten die verschenen vanaf Relapse (2009). Naast solonummers komen er ook gastbijdrages, samenwerkingen en filmsoundtracks van Slim Shady op Curtain Call 2. Verder is er één nog nooit uitgebrachte track beloofd.

Nieuwe singles

De afgelopen weken kwam Eminem nog met wat nieuwe releases. Zo bracht hij de single From Tha D 2 LBC met Snoop Dogg uit en the King & I met CeeLo Green.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eminems succes

Eminem heeft door de jaren heen een indrukwekkende muziekcarrière opgebouwd. De 49-jarige rapper bracht al 11 soloalbums uit, waarvan er 3 diamant gingen en 10 opeenvolgend op nummer 1 verschenen. Hij is de eerste artiest ooit die dat laatste voor elkaar heeft gekregen. Verder kondigde The Recording Industry Association of America (RIAA) dit jaar aan dat hij de artiest is met de meeste gouden en platina singles. In totaal verkocht hij al meer dan 220 miljoen platen.

Ster advertentie
Ster advertentie