Music

Josylvio dropt komende vrijdag nieuw album 'Vallen & Opstaan'

foto: Nikki van Toorn / FunX - Josylvio op Woo Hah! x Rolling Loud
  1. Newschevron right
  2. Josylvio dropt komende vrijdag nieuw album 'Vallen & Opstaan'

Josylvio heeft afgelopen weekend op WOO HAH! x Rolling Loud zijn nieuwe album Vallen & Opstaan aangekondigd. Het album zal komende vrijdag 8 juli al te beluisteren zijn.

Aankondigingsvideo

Het album werd tijdens Josylvio's optreden op WOO HAH! x Rolling Loud middels een video op de schermen aangekondigd. De rapper heeft de clip, waarin hij een aantal inspirerende uitspraken doet, inmiddels ook via zijn Instagram gedeeld. "Er is niet altijd een lift naar de top. Maar wees niet bang om de trap te nemen", klinkt het onder meer in de video. Ook zegt hij: "Er zijn meerdere wegen die leiden naar succes. Durf ze aan te gaan."

De video wordt ondersteund door wat naar verwachting de gelijknamige titeltrack van de plaat wordt. De line die te horen is, luidt namelijk: "Heel die life is gebaseerd op vallen en opstaan." Josylvio eindigt de video met: "Geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maak ik geld."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vallen & Opstaan

Na het tonen van de video op het festival checkte Josylvio bij het publiek of de boodschap was binnengekomen. "WOO HAH!, weet je wat dat betekent? Volgende week vrijdag 8 juli, nieuw album: 'Vallen & Opstaan'!" De aankondiging van de rapper, die onlangs nog tijdens de FunX Music Awards werd uitgeroepen tot Artist of the Year, kon rekenen op luid applaus en gejuich vanuit het publiek.

Vallen & Opstaan wordt na Ma3seb, 2 Gezichten, Hella Cash, Gimma en Abu Omar alweer Josylvio's zesde studioalbum. Daarnaast dropte hij ook twee tapes met zijn labelgenoten van Hella Cash Gang.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie