Music

Julio Pimentel en Ecuazolano weken op #1

  1. Newschevron right
  2. Julio Pimentel en Ecuazolano weken op #1
Julio Pimentel en zijn muziekvriend Ecuazolano staan al vijf weken onafgebroken op #1 in de XChart met La La La. Het zomerse nummer draagt de roots van beide Rotterdammers, daarom hoor je zowel Braziliaanse als Ecuadoriaanse invloeden op de hitsingle.

La La La

Het Rotterdamse duo gaat graag feestend door het leven en daarover gaat dan ook hun aanstekelijke nummer. Voor de videoclip van La La La hebben ze beelden van Rotterdam en Rio de Janeiro gecombineerd tot één geheel.

Julio Pimentel

Julio Pimentel staat bekend als een jongleur, een human bodybeatboxer en als muzikant waarbij de percussie-instrumenten de boventoon voeren. In de 2011-editie van Holland’s Got Talent wist hij de halve finale te bereiken. Door zijn percussie- en jongleerkunsten op verassende wijze te combineren liet Julio dat jaar een geweldige indruk bij de jury achter. Een jaar later verovert hij de harten van het FunX-luisteraars met La La La.

Ecuazolano

Alexander Vera Quinonez is beter bekend als Ecuazolano. Als 11-jarige verhuisde hij vanuit Latijns-Amerika naar Rotterdam. Daardoor kwam hij uiteindelijk in contact kwam met de hiphop cultuur. Samen met invloeden van stijlen zoals reggaeton, salsa, meringue en cumbia heeft Ecuazolano een eigen sound gecreëerd die je hoort op de nummer één hit La La La.

{source}
<object width="550" height="309"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/DLQYZDhDfLE?version=3&amp;hl=nl_NL"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/DLQYZDhDfLE?version=3&amp;hl=nl_NL" type="application/x-shockwave-flash" width="550" height="309" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie