Music

50 Cent niet langer failliet

  1. Newschevron right
  2. 50 Cent niet langer failliet

50 Cent leeft blijkbaar nog steeds volgens zijn eigen slogan Get Rich Or Die Trying. De rapper uit Queens is herrezen uit de financiële dood afgelopen donderdag, nadat hij een schuldbedrag van ruim 22 miljoen dollar afbetaalde. De rechter heeft daarmee zijn faillissement opgeheven.

deal

Voor de afbetaling heeft de rapper 8,7 miljoen dollar van zijn eigen geld op tafel gelegd. De rest van het bedrag heeft hij verkregen door een deal met zijn ex-advocaten die goed was voor 13,65 miljoen dollar.

Shady

De rapper vroeg in 2015 om een faillietverklaring nadat 'ex' Lastonia Leviston een zaak van 7 miljoen dollar van hem won. Het geld kreeg ze daardoor niet, maar het faillissement van 50 bleef shady, vooral toen hij foto na foto postte op Instagram omringd door stapels geld.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nog niet klaar

Hoewel de Get Rich Or Die Trying-rapper niet langer failliet is, is hij nog niet uit de schulden. Volgens Amerikaanse media is hij nog steeds geld verschuldigd aan autobedrijf Bentley, zijn hypotheekverstrekker en moet hij 50.000 dollar betalen aan twee vrouwen die gewond raakten tijdens één van zijn concerten in 2004.

Mo' money, mo' problems?

Ster advertentie
Ster advertentie