STER Advertentie
STER Advertentie

The Black Eyed Peas besteden aandacht aan politiegeweld op nieuwe track 'Get It'

Woensdag 11 juli 2018 - 13:17 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

The Black Eyed Peas zijn nooit bang geweest om maatschappelijke problemen bespreekbaar te maken. Sinds hun comeback maakt de groep nog alleen maar tracks die een goed beeld geven van deze problemen en op hun nieuwste nummer Get It is dat niet anders.

politiegeweld

Op Get It vragen de Peas vooral aandacht voor politiegeweld in Amerika en beelden daarvan zijn ook terug te zien in de video. Zo is er onder andere ook aandacht besteed aan Philando Castile, die in 2016 voor de ogen van zijn vriendin en haar dochter werd doodgeschoten door een politieagent. Ook de dood van Eric Garner komt aan bod, die in 2014 in een wurggreep werd gehouden door een agent en daardoor stikte.

concert

Heb jij The Black Eyed Peas altijd al live willen zien?. Dan is er goed nieuws voor jou, want de groep komt op 13 november naar AFAS Live in Amsterdam! De kaartverkoop begint op donderdag 12 juli om 10.00 uur.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.38188-the-black-eyed-peas-besteden-aandacht-aan-politiegeweld-op-nieuwe-track-get-it"}