STER Advertentie
STER Advertentie

Childish Gambino stopt huilende Kanye, vermoeide Drake en ruziënde Nicki en Travis in Feels Like Summer-video

Zondag 2 september 2018 - 18:34 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jezelf overtreffen na de videoclip van This Is America moet moeilijk zijn, maar Childish Gambino probeert het toch met Feels Like Summer. De opvolger is qua songtekst misschien niet op het niveau van zijn voorganger, maar in de videoclip vol getekende beroemdheden zitten talloze verwijzingen naar gebeurtenissen in de muziekwereld.

Lees ook: Childish Gambino brengt je naar heerlijke zomeravonden met superchille EP 'Summerpack'

Drake en Pusha T

Twee kinderen die verdacht veel op Trippie Redd en Lil Pump lijken, spelen op straat in de video van Feels Like Summer en worden boos aangekeken door iemand die op 21 Savage lijkt. Je kan wel raden wat Childish Gambino bedoelt met de line tijdens de achtervolgingsscène van Drake en Pusha T. A$AP Rocky en Solange zijn aan het touwtrekken met The Weeknd en zijn vriendjes. Ook zien we hoe Travis Scott het bouwsteentjeskasteel van Nicky Minaj sloopt, een beetje zoals zijn Astroworld haar Queen heeft vermorzeld.

Lees ook: Indrukwekkende This Is America-video van Childish Gambino #1 trending op YouTube

Huilende Kanye

Natuurlijk heeft Childish Gambino ook een rol voor Kanye West. Hij huilt in de armen van Michelle Obama met een Trump-petje op zijn paasei. Beyoncé brengt een ode aan Fredo Santana, de rapper die eerder dit jaar overleed. En stel je dat allemaal voor in een lekkere zomerse vibe, aangezien het ook onderdeel is van zijn Summerpack EPFeels Like Summer toch?

 

Populair op FunX.nl

  • Büşra start stichting in naam van overleden verloofde, broertjes en neefje

  • Vrouw (48) plankt 4 uur en 20 minuten en verbreekt wereldrecord

  • Jessie Jazz verkozen tot mooiste vrouw van Nederland

  • Nieuwe schok voor Casillas: echtgenote heeft kanker

  • Teaser van laatste seizoen Orange is the New Black

  • Mohamed Ihatteren: "Ik blijf nu liever hier, ondanks interesse van buitenlandse clubs"

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.38831-childish-gambino-stopt-huilende-kanye-en-ruziende-drake-en-pusha-t-in-feels-like-summer-video"}