Music

Eminem kondigt het einde van Slim Shady aan met aankomend album: The Death Of Slim Shady

  1. Newschevron right
  2. Eminem kondigt het einde van Slim Shady aan met aankomend album: The Death Of Slim Shady

Eminem heeft als artiest al zo’n 25 jaar een glansrijke carrière. De 51-jarige rapper bracht in totaal elf albums uit en maakt zich nu op voor zijn twaalfde project. Na vier jaar treedt de rapper uit Detroit weer naar buiten met een album. Met zijn aankomende project The Death Of Slim Shady, kondigt Eminem het eind aan van zijn iconische alter ego Slim Shady.

The Death Of Slim Shady

In de albumteaser van The Death Of Slim Shady is te zien dat een detective de moord op Slim Shady op probeert te lossen. In de video is te zien dat 50 Cent Slim Shady een "psychopaat" en "geen vriend van hem" noemt. Snippets uit de videoclips van Without Me en The Real Slim Shady komen ook voor in de albumteaser. In beide videoclips vertolkt Eminem de rol van Slim Shady. De rapper uit Detroit gebruikte dit alter ego om een nog donkerdere kant van zichzelf te kunnen laten zien. Naar eigen zeggen kon Eminem door Slim Shady nog controversiëlere teksten rappen. De teaser insinueert dat we aan zijn gekomen bij het definitieve eind van Slim Shady. Zo is te zien dat Slim Shady een "coup de grace" heeft gekregen. Oftewel een genadeschot.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Terug van weggeweest

Het was voor het eerst sinds tijden dat Eminem weer van zich liet horen. De rapper bracht in 2020 zijn laatste album Music To Be Murdered By uit. In dit decennium heeft hij verschillende samenwerkingen gehad met artiesten als Dr. Dre, Polo G en Jack Harlow.

Ster advertentie
Ster advertentie