Music

Duik in je feelings met Architrackz en Bryan Mg's 'Ocean'

foto: Instagram: Bryan Mg
  1. Newschevron right
  2. Duik in je feelings met Architrackz en Bryan Mg's 'Ocean'

In de vorige aflevering van Beats Tikken Met maakte Ouassima Tajmout samen met Architrackz en Bryan Mg een zwoele lovesong. De track, genaamd Ocean, viel zo goed in de smaak bij hun fans dat het duo besloot om de track uit te brengen. De artiesten bewijzen wederom een gouden duo te zijn en kunnen nu een nieuwe track aan het lijstje toevoegen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ocean

Ocean gaat over relaties en de problemen die daar soms bij horen. De intro is door Ouassima ingesproken en daar praat ze vanuit het oogpunt van een twijfelende vrouw: "Ik weet niet of het de moeite nog waard is en ik weet ook niet of het nog zin heeft. Het ene moment voelt het allemaal zo goed en het andere moment weet ik het eigenlijk niet."

Vibe

Het is niet de eerste keer dat Bryan Mg en Architrackz samenwerken. Het duo heeft namelijk ook al samengewerkt op Bryan Mg's laatste album MGSEASON 2. De rapper vertelt in Beats Tikken Met dat hij goed kan samenwerken met Architrackz, omdat ze 'dezelfde vibe hebben'. "Soms twijfel ik nog een beetje over mijn tekst en flow, maar dan heb je altijd Archi die zegt dat het hard is. Dat geeft me een extra push om door te gaan. Architrackz is sowieso de beste producer met wie ik ooit heb samengewerkt."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

FunX Fresh op Spotify

Ben je benieuwd wat voor nieuwe muziek er nog meer is uitgekomen? Check dan de FunX Fresh-playlist op Spotify. Die wordt elke vrijdag aangevuld met de lekkerste nieuwe releases uit binnen- en buitenland, zodat jij niks hoeft te missen.

Ster advertentie
Ster advertentie