Music

David Letterman bekent seks met medewerksters

  1. Newschevron right
  2. David Letterman bekent seks met medewerksters
Donderdagavond heeft de populaire talkshowhost David Letterman in zijn show opgebiecht dat hij vreemd is gegaan met zijn medewerksters. Hij vertelde dit omdat hij voor twee miljoen dollar werd afgeperst met zijn slippertjes. De man is inmiddels, met hulp van David, opgepakt door de politie.

Bekijk hier de beelden van de show!

David Letterman vond een pakketje op de achterbank van zijn auto waarin allerlei bewijs zat van zijn slippertjes. Hierop nam de presentator contact op met zijn advocaat. Die zei dat het afpersing is en ging ermee naar de politie. Hierop kwam een speciale eenheid van de politie met het plan om de afperser uit zijn tent te lokken. David bood hem een nep-cheque aan, waarna de man werd gearresteerd.

"Er wordt in een brief beweerd dat ik seks heb gehad met vrouwelijke collega's. Mijn reactie daarop is dat dat inderdaad zo is. Of het beschamend is? Ik denk het wel, vooral voor de vrouwen."

In maart van dit jaar trouwde David met Regina Lasko waar hij al 23 jaar mee samen is. Ze hebben samen een 6-jarige zoon. De talkshowhost zegt dat hij zijn bekentenis deed om zijn familie te beschermen.

Wat had jij gedaan als je David Letterman zou zijn? Je relatie op het spel zetten, twee miljoen dollar betalen of iets heel anders?

Ster advertentie
Ster advertentie