Music

Jonna Fraser, Frenna en Sevn Alias bouwen als Architecten in Parijs

foto: YouTube: Noah's Ark
  1. Newschevron right
  2. Jonna Fraser, Frenna en Sevn Alias bouwen als Architecten in Parijs

{video https://www.youtube.com/watch?v=_pJOxRBxX7U}

''Olivier Olivier!'' Als je genoeg naar FunX hebt geluisterd, heb je hem vast al voorbij horen komen: de DiXte van afgelopen week: Architect. Olivier a.k.a. Jonna Fraser dropte vandaag zijn EP Blessed II. Hierop is ook de track Architect te horen, waarvoor hij samenwerkte met Sevn Alias en Frenna. En ja hoor, nu is daar ook de clip!

Parijs

De clip van Architect is opgenomen in Parijs. Een gedeelte van de clipopnames verscheen al online en wel om een hele bijzondere reden: Frenna en Sevn verrasten Jonna daar namelijk met een gouden plaat voor zijn vorige album Jonathan! Dat dit album goud was geworden kwam best onverwacht voor Jonna, vertelde hij gisteren in Start.

''Het is een persoonlijk album. Er staat veel gospel op, waar niet veel naar wordt geluisterd in Nederland. Ik wilde dat gewoon maken. Ik wist dat het niet zoveel streams zou pakken al m'n andere hits. Het heeft niet zoveel streams gepakt, maar het heeft fysiek goed verkocht. Daar ben ik superblij mee."

Blessed II

Dat ook zijn EP Blessed II goud zal worden, is niet onwaarschijnlijk. De EP bestaat uit maar liefst dertien tracks, met gastbijdrages van onder andere Chivv, Cho, Boef en Equalz. Heb jij hem nog niet gecheckt? Beluister hem hier:

Ster advertentie
Ster advertentie