Music

Er zijn 45 Kanye-tracks 'gelekt' op Spotify onder de naam 'Yeezus Is King'

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Er zijn 45 Kanye-tracks 'gelekt' op Spotify onder de naam 'Yeezus Is King'

Kanye West bracht twee weken geleden eindelijk zijn langverwachte album Jesus Is King uit, dat meteen een nummer één-positie te pakken had. Je zou bijna vergeten dat de rapper een jaar geleden eigenlijk het album Yandhi zou uitbrengen, dat vervolgens nooit het daglicht gezien heeft. Nu lijkt het erop dat iemand toch wil dat we horen wat Ye al die tijd opgenomen heeft, want op Spotify staan sinds een paar dagen 45 'gelekte' Kanye-tracks onder de naam Yeezus Is King.

Collabs en demo's

De tracks staan als podcast op Spotify op het account van iemand die zichzelf Yandhi noemt. Er zitten solotracks tussen, maar ook featurings met onder anderen Kendrick Lamar, A$AP Rocky, XXXTentacion, Justin Bieber, Tyga, Post Malone, Young Thug en Kid Cudi. Daarnaast staan er ook demo's van de eerdere Kanye-albums Ye en Life Of Pablo tussen.

Lekkages

Het is niet de eerste keer dat er gelekte tracks van Ye online verschijnen. Vorige maand gooide iemand ook al 15 tracks online onder de ongeduldige titel KANYE DROP YOUR ALBUM en ook op YouTube en als iTunes-ringtones verscheen eerder gelekte Kanye-muziek.

Videoclip

Ye heeft zelf nog niet gereageerd op de 'nieuwe podcast'. Hij lijkt druk bezig met schieten van clips voor zijn wél uitgebrachte album. Kim Kardashian postte namelijk alvast wat beelden van de video van Follow God in haar Instagramstories.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie