STER Advertentie
STER Advertentie

Missy Elliott is smoother dan ooit in 'DripDemeanor' met Sum1

Vrijdag 18 oktober 2019 - 07:55 uur

|

Door:

Milou

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Missy Elliott bewijst opnieuw dat ze haar Michael Jackson Video Vanguard Award dubbel en dwars verdiend heeft met de clip van DripDemeanor. Op de sexy track, afkomstig van haar EP ICONOLOGY, hoor je Missy met nieuwkomer Sum1. En zoals altijd zijn de outfits, choreografieën en creatieve visuals weer helemaal on point.

Teyana Taylor

Missy dropte haar EP eind augustus samen met de clip van Throw It BackDaarin zag je Teyana Taylor in een museum aan een jong meisje uitleggen waarom Missy Elliott zo legendarisch is en nooit vergeten mag worden. Dat verhaal krijgt in de video van DripDemeanor een vervolg, want ook hier zie je opnieuw een museumscène: "Missy is tijdloos, een koningin der koninginnen, de allerbeste. Hoe kan één persoon zo lit zijn?!", aldus Teyana. De 'to be continued' op het einde betekent (hopelijk) dat Missy nog veel meer voor ons in petto heeft...

Lees ook: Missy Elliott releast EP na 14 jaar én dropt clip met Teyana Taylor

Comeback

Dit jaar staat voor 'Misdemeanor' in het teken van haar grote comeback. In januari werd ze als eerste vrouwelijke hiphopartiest opgenomen in de Songwriters Hall of Fame, maar vanaf augustus was ze pas echt aan. Ze was dé vrouw van de avond tijdens de MTV Video Music Awards, waar ze de Video Vanguard-award in ontvangst nam en iedereen gekt maakte met haar waanzinnige optreden. Kort daarna dropte  de 48-jarige rapper haar nieuwe EP en maakte daarmee duidelijk dat ze nog lang niet klaar is.

Om deze Giphy te zien moet je toestemming geven voor social media cookies.
 

Populair op FunX.nl

  • Vrouw politieagent Derek Chauvin vraagt scheiding aan

  • Qucee opnieuw vader geworden

  • Mondkapjes vanaf 1 juni verplicht in het ov: alle antwoorden op dringende vragen

  • Witte Huis afgesloten na grote protesten in Washington

  • Wie is Karen en waarom is ze zo'n populaire meme geworden?

  • Huurprijzen blijven ondanks corona flink stijgen