Music

Dopebwoy verlengt zijn 'Hoogseizoen' met deluxeversie

foto: Instagram: Dopebwoy
  1. Newschevron right
  2. Dopebwoy verlengt zijn 'Hoogseizoen' met deluxeversie

Dopebwoy dropte in oktober zijn laatste album Hoogseizoen, maar komt vandaag weer met nieuwe heat. De 26-jarige rapper heeft namelijk de deluxeversie van het album uitgebracht met daarop vier nieuwe tunes. De nieuwe toevoegingen bestaan onder andere uit een dansbare tune met Adje en een trap-achtig nummer met Henkie T.

Deluxe

De vier toegevoegde tracks sluiten perfect aan bij de rest van Hoogseizoen. Dopebwoy staat namelijk bekend om zijn mix van dansbare en trap-achtige tunes en dat maakt hij op de nieuwe tracks nog een keer duidelijk. Domme Aankoop is een lekkere clubtrack, terwijl Hilton, Automatisch en AUB echt een trapsound hebben.

Hoogseizoen

Dopebwoy was na de release van Hoogseizoen in oktober te gast in Start en vertelde toen dat hij met dit album het verloop van de afgelopen zomer goed probeert te maken: "Normaal ga ik in het hoogseizoen het hardst qua shows, festival en tours. Dat ging niet door corona, dus besloot ik er mijn eigen hoogseizoen van te maken vol met bangers."

Dat Dopebwoy zijn eigen hoogseizoen gemaakt heeft, blijkt wel uit de cijfers. Het album heeft namelijk al meer dan 70 miljoen steams en was binnen een paar dagen al goud.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie