Music

Quavo onthult dat hij en Pop Smoke bezig waren met gezamenlijk album

foto: Instagram: realpopsmoke
  1. Newschevron right
  2. Quavo onthult dat hij en Pop Smoke bezig waren met gezamenlijk album

Quavo heeft in een interview met Real 92.3 onthuld dat hij en Pop Smoke bezig waren met een gezamenlijk album voordat laatstgenoemde begin vorig jaar overleed. Volgens de rapper van de Migos was het daarom extra belangrijk dat Pop Smoke op Culture III zou staan.

'We hadden zoveel tracks'

"Dat was belangrijk", zegt Quavo als hij wordt gevraagd naar het belang van de samenwerkingen met Pop Smoke en Juice WRLD op het nieuwe album. "Ik had een relatie met Pop Smoke. Wij hadden een relatie met Pop Smoke en het was gewoon belangrijk. We hadden zo veel tracks. Hij en ik stonden op het punt om samen een album te maken. Dus ik voelde dat ik Pop er op moest zetten. Rust in vrede voor mijn dawg Pop, we hebben zoveel goede muziek gemaakt. Ons op een New York drill beat is gewoon magisch", aldus Quavo.

Culture III

Pop Smoke staat dus op het nieuwe album van de rapgroep, namelijk op de track Light It Up. Fans kunnen eindelijk genieten van Culture III, nadat het album al een aantal keer werd uitgesteld. Naast de samenwerkingen met Pop Smoke en Juice WRLD staan onder meer ook Drake Justin Bieber en Cardi B op het album.

Ster advertentie
Ster advertentie