Music

Na ruim zes jaar brengt Robin Thicke weer een nieuw album uit

foto: Debby Wong / Shutterstock.comfoto: Debby Wong / Shutterstock.com
  1. Newschevron right
  2. Na ruim zes jaar brengt Robin Thicke weer een nieuw album uit

We hebben lang niks van Robin Thicke gehoord, maar de zanger is terug van weggeweest. Op social media laat hij weten dat hij 12 februari zijn nieuwe album On Earth, and in Heaven uitbrengt.

Hoogte- en dieptepunten

De laatste keer dat Robin een album uitbracht, was in 2014. In een releasefilmpje dat hij deelde op Instagram en Twitter laat hij de hoogte- en dieptepunten uit zijn carrière en persoonlijke leven zien. Zo zien we het succes van zijn nummers Blurred Lines en Sex Therapy voorbijkomen, maar ook het moment dat hij van zijn jeugdliefde scheidde en zijn vader verloor.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Superkracht

In een persbericht laat de Blurred Lines-zanger weten dat het voor hem voelt alsof hij eindelijk de persoon is die hij moet zijn. "Ik kan overal om lachen en ik heb gemerkt dat dit de grootste superkracht is. Ik heb het volledig omarmd en dat is het beste geweest voor mijn ziel."

Megahit

Robin brak in 2003 door met het nummer When I Get You Alone, maar door zijn megahit Blurred Lines in 2013 beleefde zijn carrière een hoogtepunt. In 2014 bracht hij zijn album Paula uit. Deze droeg hij op aan zijn ex-vrouw Paula Patton, van wie hij in hetzelfde jaar scheidde.

Ster advertentie
Ster advertentie