Music

Snoop Dogg: "Tupac heeft ooit mijn main chick gestolen"

  1. Newschevron right
  2. Snoop Dogg: "Tupac heeft ooit mijn main chick gestolen"

Snoop Dogg beleefde goede tijden in de beginjaren van Death Row. De Amerikaanse rapper was enorm populair. In een recent radio-interview vertelde hij dat het pas echt vrouwen ging regenen toen 2Pac bij het label kwam: "Toen Tupac bij Death Row kwam, waren er ineens twee playa's en ging het echt los."

Tupac steelt main chick Snoop

Twee playa's bij één label? Dat moest een keer fout gaan en dat gebeurde ook: "Tupac heeft ooit één van mijn main chicks gestolen. Zij wilde hem altijd al een keer ontmoeten en hij vond haar wel interessant. Uiteindelijk liet ik ze kennismaken in de club en vertrok direct daarna." Snoop Dogg's main chick en Tupac hebben die nacht waarschijnlijk nog telefoonnummers uitgewisseld, want voor Snoop was het daarna voorbij. De doggfather verveelde zich en nam een paar nachten later contact op met zijn main chick, maar dat leverde een blauwtje op: "Ze zei ineens dat 2Pac het niet tof zou vinden als ze met mij zou afspreken."

Tupac en Madonna

De radio-dj's die Snoop interviewden dachten dat Madonna de main chick was waar Snoop Dogg het over had, maar dat sprak de rapper direct tegen. Madonna was van Tupac en van niemand anders: "Ik deed een keer Saturday Night Live en Tupac kwam die avond ineens backstage langs met Madonna. Hij deed het zeker met haar, want hij had die bitch om zijn arm hangen."

Ster advertentie
Ster advertentie