Music

Lil Nas X kondigt debuutalbum aan met 'zwangerschapsshoot'

foto: Instagram: Lil Nas X
  1. Newschevron right
  2. Lil Nas X kondigt debuutalbum aan met 'zwangerschapsshoot'

Er lijkt een trend gaande in de hiphopscene. Na Drake's aankondiging van zijn albumrelease met emoji's van zwangere vrouwen, gebruikt ook Lil Nas X het zwangerschapsthema. Hij gaat alleen nog een stapje verder. De rapper maakt de releasedatum van zijn debuutalbum Montero namelijk bekend via een zwangerschapsshoot.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Baby bump

Op de Instagramfoto's poseert Lil Nas met zijn fake baby bump naast het zwembad. Daarbij draagt hij een witte blouse en een bloemenkroon. Op de laatste slide deelt hij ook een 'echo' van zijn aankomende project. "Verrassing! Ik kan niet geloven dat ik dit eindelijk aankondig. Mijn kleine bundel van vreugde 'Montero' wordt verwacht op 17 september 2021."

Montero

Fans wachten al een lange tijd op het debuutalbum van Lil Nas X. De rapper, die in 2018 doorbrak met zijn monsterhit Old Town Road, liet vorig jaar weten druk bezig te zijn met het project. Eerder dit jaar dropte hij al de tracks Montero (Call Me By Your, Sun Goes Down en Industry Baby die allemaal op zijn aankomende album staan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie