Music

Juice WRLD’s liefdevolle track ‘Tell Me U Love Me’ met Trippie Redd de DiXte

foto: Spotify: Juice WRLD
  1. Newschevron right
  2. Juice WRLD’s liefdevolle track ‘Tell Me U Love Me’ met Trippie Redd de DiXte

De DiXte deze week is een emotionele samenwerking van de overleden Juice WRLD met Trippie Redd: Tell Me U Love Me. De twee artiesten maakten de track vorig jaar al, voordat Juice WRLD eind 2019 overleed aan een overdosis, maar het nummer is vorige week pas officieel uitgebracht. Je hoort Tell Me U Love Me deze week extra vaak op FunX."Legends never die."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Liefde voor verdovende middelen

Tell Me U Love Me gaat over Juice WRLD's en Trippie Redd’s liefde voor verdovende middelen, die niet altijd hand in hand gaat met de liefde voor een vrouw. De vriendin van Juice WRLD, Ally Lotti, is ook te zien in de clip. Er zijn archiefbeelden van het stel te zien en Ally playbackt een paar stukjes van Juice WRLD's lyrics in de video.

Emotioneel

"Zeg me dat je van me houdt, zeg me dat alles goedkomt. Zeg me dat je van me houdt en zeg dat je blijft", zijn Juice WRLD’s woorden in het refrein. Emotioneel, zeker nu hij niet meer onder ons is. De video eindigt met de woorden: "In liefdevolle herinnering van Jarad ‘Juice WRLD’ Higgins. Legends never die."

Uitgebracht na overlijden

Fans konden een deel van Tell Me U Love Me al horen tijdens een live optreden van Juice WRLD in 2019, niet lang voordat hij overleed. Begin dit jaar lekte de track al uit, maar niemand wist of er een officiële release zou gaan plaatsvinden. Deze samenwerking met Trippie Redd is niet de eerste track van Juice WRLD die is uitgekomen na zijn plotselinge overlijden eind 2019. De tune Righteous kwam als eerste uit. Daarna kwam er nog een track van G Herbo uit, waar Juice opstaat met Chance The Rapper en Lil Uzi Vert: PTSD.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie