Up 2 Date

Vrienden en familie nemen afscheid van Juice WRLD in besloten kring

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Vrienden en familie nemen afscheid van Juice WRLD in besloten kring

Vrienden en familieleden van Juice WRLD zijn vrijdag samengekomen om afscheid te nemen van de artiest die vorige week overleed. Volgens TMZ vond de begrafenis, die in besloten kring gehouden werd, plaats in een kerk in een buitenwijk van Chicago.

Dierbare zoon

Bij de uitvaart waren naast zijn meest dierbare familieleden en vrienden ook mensen van Interscope, het label waarbij Juice WRLD getekend was, aanwezig. Camella Wallace, de moeder van de artiest, was een van de mensen die een toespraak hield. Haar mooie worden deelde ze ook met TMZ:

"Mijn dierbare zoon Jarad, God vertrouwde mij toe dat ik jou zou opvoeden en je alles zou geven. We waren onafscheidelijk en ondanks dat je zo vroeg uit huis bent gegaan, waren we altijd in elkaars hart en hadden we altijd een speciale band. Jouw liefde was puur en onschuldig en je hart was oprecht. Je gaf echt om mensen en wilde de wereld een betere plek maken. Ik ga je zo erg missen. Rust in vrede mijn dierbare, mama houdt van je."

{twitter https://twitter.com/TMZ/status/1205584811672236033 }

Steun

Carmen, die eerder deze week al met een statement over de doodsoorzaak van Juice WRLD naar buiten kwam, laat ook nog aan TMZ weten erg dankbaar te zijn voor alle steun die ze ontvangen heeft. Ze hoopt dat de tragische dood van haar zoon anderen die ook struggelen met een verslaving zal helpen.

Ster advertentie
Ster advertentie