Music

Nicky Jam en Romeo Santos droppen heerlijke reggaeton-tune 'Fan de Tus Fotos'

foto: YouTube: NickyJamTVfoto: YouTube: NickyJamTV
  1. Newschevron right
  2. Nicky Jam en Romeo Santos droppen heerlijke reggaeton-tune 'Fan de Tus Fotos'

Zet twee latin-legendes op een track en het resultaat kan alleen maar fuego zijn. Nou, gelukkig is dat ook het geval met de nieuwe tune Fan de Tus Fotos van Nicky Jam en Romeo Santos. Door deze heerlijke reggaeton-tune wordt je vitamine D-tekort meteen aangevuld!

Twee hitsige werknemers

In de clip van Fan de Tus Fotos zijn Nicky Jam en Romeo Santos twee hitsige werknemers die continu dagdromen over het doen van boom boom-dingen met hun baas. Ze denken steeds signalen van haar te krijgen, maar wat blijkt? De mannen beelden zich alles in en komen daardoor in de problemen.

Het is niet de eerste keer dat Nicky Jam en Romeo Santos samen op een track te horen zijn. Zo dropten de twee artiesten in 2017 nog de track Bella y Sensual samen met de King of Reggaeton Daddy Yankee.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Talkshow

Sinds kort heeft Nicky Jam zijn eigen talkshow genaamd The Rockstar Show. Daarvoor interviewde hij al grote artiesten uit de latin scene, zoals Maluma en Karol G. Tijdens het interview met Karol G kwam Nicky Jam nog met groot nieuws over zijn eigen muziek. Zo kondigde hij aan dat hij later dit jaar met een nieuw album komt. "Ik denk dat dit mijn beste album ooit wordt", vertelde hij.

Ster advertentie
Ster advertentie