Music

Bryson Tiller: "Serenity bestaat uit drie albums"

foto: YouTube: Complex
  1. Newschevron right
  2. Bryson Tiller: "Serenity bestaat uit drie albums"

Goed nieuws voor Bryson Tiller fans! Serenity, het aankomende album van de zanger, wordt gereleased in drie delen: een rap, r&b en pop album.

Quote

Serenity is niet één album, maar drie albums"

Bryson Tiller

Drie albums

Tijdens een Twitch-sessie onthulde Tiller dit goede nieuws voor zijn fans. De zanger begon in 2017 te werken aan Serenity, maar wist het album nooit af te maken omdat hij zich daarvoor niet in de juiste gemoedstoestand voelde. Door de vele onderbrekingen zonder het album echt af te maken, heeft Tiller nu stapels met muziek liggen. "Ik realiseerde me hoeveel f*cking muziek ik voor Serenity had, allemaal verschillende sh*t", vertelde de zanger op de streamingdienst Twitch. "Dus Serenity is nu niet één album, maar drie albums. Het zijn drie volumes. Eentje is een rap album, een andere is een r&b album, en nog weer een andere is een pop album."

Release

Over de release van Serenity kon Tiller nog niet veel kwijt. Hij moet namelijk nog dingen regelen met zijn label voordat hij over releasedata kan nadenken. "Totdat ik bepaalde dingen heb geregeld met mijn label, de zakelijke kant, kan ik niks geven. Dat is het enige wat deze projecten tegenhoudt." Voor Tiller-fans is het dus hopen dat de zaken met zijn label zo snel mogelijk worden geregeld!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie