Music

Lil Durk doet Kanye West na in nieuwe clip 'Kanye Crazy'

foto: YouTube/Lil Durkfoto: YouTube/Lil Durk
  1. Newschevron right
  2. Lil Durk doet Kanye West na in nieuwe clip 'Kanye Crazy'

Lil Durk bracht vrijdag de deluxe edition van zijn zesde studioalbum The Voice uit. Om dat te vieren, dropte hij ook gelijk de nieuwe clip van zijn track Kanye Krazy. Daarin imiteert hij zijn rolmodel Kanye West.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eerbetoon

De clip van Lil Durk is een eerbetoon aan Kanye West. Je ziet in de video verschillende momenten voorbijkomen uit het leven van zijn idool. Kanye is misschien wel honderden keren viral gegaan door zijn uitspraken en acties, en die zijn allemaal verzameld in Kanye Krazy.

Uithaal naar Taylor Swift

Zo zien we onder meer het spraakmakende interview met Sway In The Morning. Na een verhitte discussie met de interviewer sprak Kanye de beruchte woorden: "You ain’t got the answers Sway." Ook komt de uithaal naar Taylor Swift tijdens de VMA-uitreiking in 2009 voorbij. Kanye was toen woedend dat zij een prijs won in plaats van Beyoncé. Hij onderbrak de overwinningsspeech ruw door op het podium de microfoon over te nemen.

I Love It-kostuum

Verder zien we nog meer opvallende momenten uit het leven van de rapper: zijn beroemde
I Love It-kostuum, zijn politieke inspanningen, het begin van de succesvolle Sunday Services en een stukje uit zijn videoclip Bound 2.

Ster advertentie
Ster advertentie