Music

Geert Wilders te zien in video tijdens show van Boef

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Geert Wilders te zien in video tijdens show van Boef

Boef gaf afgelopen zaterdag zijn grootste shows tot nu toe in de AFAS Live in Amsterdam. Op zijn Instagram Stories deelde hij beelden waarin PVV-leider Geert Wilders een rol speelt tijdens zijn optreden.

Wilders

Op het grote scherm achter het podium werd een video getoond waarin Wilders het publiek aanspreekt. In de bewerkte videoboodschap zegt de politicus: ''Laat ik jullie allemaal in de boeien slaan, bitch. Wat denken jullie wel niet, opblazen.'' Dit zijn enkele van de woorden die Wilders uitspreekt in de zogenoemde deepfake-video. Wilders heeft zelfs gereageerd op Twitter en zegt: ''Deep fake boef. Sterke tekst trouwens. Alleen niet van mij.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hoogtepunt

Boef heeft via Instagram een bericht geplaatst om iedereen te bedanken die aanwezig was bij zijn shows in AFAS Live in Amsterdam. Hij schrijft: ''Ik wil jullie allemaal bedanken voor vandaag.'' Hij beschouwt de shows als een van de hoogtepunten in zijn leven. Vanwege de grote belangstelling waren er zowel 's middags als 's avonds concerten in de Amsterdamse muziekzaal.

foto: Instagram @Boef

Geert Wilders te zien in video tijdens show van Boef

Ster advertentie
Ster advertentie